Zoekopdracht verfijnen
2012 (4)
2011 (2)

Persberichten

Persbericht 1 - 6 van 6

Persbericht01-10-2012

Oktober 2012: De nieuwe EcoStyle-wasautomaten en warmtepompdrogers zijn kortgeleden gecertificeerd door de TÜV (Duitse vereniging voor technische inspectie). Bauknecht is hiermee het eerste en enige merk wereldwijd met een TÜV kwaliteitscertificering voor haar was- en droogautomaten.

Persbericht01-05-2012

Mei 2012: De nieuwe apparaatconcepten van Bauknecht staan voor perfecte wasresultaten gecombineerd met lager energieverbruik. De nieuwe Bauknecht EcoStyle wasautomaat met ProSilent motor en doseringsadvies combineert unieke energiebesparende functies, biedt voor elk type wasgoed een speciaal programma, is ongelofelijk eenvoudig te bedienen en heeft energielabel A+++.

Persbericht01-03-2012

Maart 2012: De 'red dot award: product design' wordt toegekend aan producten die buitengewoon goed ontworpen zijn. Dit jaar slaagde Bauknecht er opnieuw in de deskundige jury van deze internationaal erkende award te overtuigen: de LUMiQ koel- /vriescombinaties mogen nu het kwaliteitsstempel 'winnaar red dot design award 2012' dragen.

Persbericht01-02-2012

Februari 2012: In 2012 heeft Bauknecht wederom een eerste plaats bemachtigd. Het initiatief "LifeCare" bekroonde het merk van huishoudapparaten dit jaar met meerdere prijzen voor keukeninnovatie. In de categorie "Inbouwapparatuur", sleepte Bauknecht vier van de begeerde trofeeën in de wacht. De jury, die bestond uit consumenten en deskundigen, beoordeelde voornamelijk de criteria Gebruiksgemak, Innovatie, Productvoordeel, Ontwerp en Ecologie – waarbij verschillende Bauknecht-producten de jury wisten te overtuigen. De KOSMOS- en KOMFORT-ovens die uitgerust zijn met de nieuwe PureClean- technologie scoorden hoog en werden door de jury zelfs verkozen als "Best of the Best" en beloond met goud. De feestelijke prijsuitreiking vond 11 februari 2012 plaats op de handelsbeurs "Ambiente" in Frankfurt am Main, Duitsland.

Persbericht01-09-2011

September 2011: Bauknecht lanceert nieuwe inbouwovens met PureClean op de markt. Met deze nieuwe apparaten van de KOSMOS en KOMFORT designlijnen wordt koken een plezier. Dankzij de intelligente technologie wordt de bereiding van gerechten namelijk gemakkelijker dan ooit. Omdat deze nieuwe ovens voorzien zijn van PureClean, kunnen ze eenvoudig gereinigd worden - zonder chemische middelen!

Persbericht01-09-2011

September 2011: Bauknecht is in Duitsland door de jury van de Plus X Awards voor de derde keer op rij bekroond met de hoogste onderscheiding beschikbaar in de productgroep grote huishoud- apparaten: de award voor ‘Most Innovative Brand of the Year’. Na de onderscheidingen voor uitstekende productresultaten op het gebied van functionaliteit, ecologie, kwaliteit, comfort en design, in april van dit jaar, behoudt Bauknecht opnieuw zijn toppositie als innovatief merk.

Persbericht 1 - 6 van 6